Søren Vosgerau skifter til Riwal Cycling team
Til forsiden
StartSikring i fartMekanisk sikringElektronisk sikring
Nyheder
Cliffhanger - FREEDOM TO RIDE
MoDrop - MADE TO DISCOVER
QUIN - kør aldrig alene
Vikingkampagne


Sikkerhed er
afhængig af
kvalitet!

U23 vice-danmarksmester Søren Vosgerau skifter til
Riwal Cycling team

 

Riwal Cycling Team henter et af de store talenter på den danske cykelscene, da Søren Vosgerau skifter til Danmarks bedste
cykelhold i 2022.    

Gang på gang har 21-årige Søren Vosgerau vist sit niveau på den stærke danske scene i 2022, hvor han kronede værket med en sølvmedalje til U23-mesterskaber i oktober. I 2022 skal han prøve sit talent af på en endnu større scene, da han skifter til Riwal Cycling Team.

Og den unge rytter fra Skanderborg kan slet ikke vente med at trække i trøjen og angribe i 2022.

Hver gang jeg har snakket med Sebastian har jeg bare fået
julelys i øjnene. Det er en drøm, der går i opfyldelse. Det har
altid været et mål at blive kontinentalrytter, og så at blive det på Riwal Cycling Team, det er der, jeg allerhelst vil blive det,
” siger Søren Vosgerau, der allerede har planer om at bygge videre på
sin stærke sæson i år.

  

 

 

“Ambitionen er at løfte mit niveau yderligere. Jeg har bevist, at jeg kan køre med i toppen herhjemme, så jeg glæder mig til at vise, at jeg også kan gøre det i UCI-løb - for det tror jeg virkelig på, at jeg kan. Riwal Cycling Team’s kørestil passer perfekt til min måde at køre på. Jeg vil angribe cykelløbene, så man er på forkant – og det er sådan, jeg har oplevet Riwal Cycling Team i år,” siger Søren Vosgerau, der i 2021 har tilføjet to sejre og en masse topresultater til sine palmares.

Sportslig ansvarlig for Riwal Cycling Team i 2022, Sebastian Andersen, har længe haft et godt øje til Søren Vosgerau og efter en mindre gennembrudssæson i 2021, så tror han på, at den stærke rytter kan forbedre sig yderligere.

“Søren har jeg holdt øje med i en del år. I sin første sæson som senior tog han sin første A-sejr, så Søren har vist sig konstant stærk igennem mange år, og i år har han virkelig fået hul på bylden, hvor han har været toneangivende i den danske A-klasse i størstedelen af løbene,” siger Sebastian Andersen.

“Han skal ud og prøve sit talent af og vise, at han også godt kan præstere på et andet niveau end det danske. Søren er bare bundstærk. Han vinder ikke en massespurt, men han kan køre dem skeløjede ude i terrænet,” siger Sebastian Andensen om den 21-årige rytter.

Søren Vosgerau skifter til Riwal Cycling Team fra DCU-holdet Team Sparekassen Vendsyssel.

Derved består Riwal Cycling Team i 2022 af Lucas Eriksson, Jacob Eriksson, Elmar Reinders, Martijn Budding, Søren Vosgerau, Morten Nørtoft, Kasper Søgaard, Christoffer Lisson, Alexander Salby, Mathias Bregnhøj og Loïc Bettendorff. 

ABUS Nordic A/S Egeskovvej 15A
DK-8700 Horsens
Tlf. +45 70 20 01 30
Fax +45 70 20 01 44
E-mail: mobil@abus-nordic.com
Web: www.abus.dk
Kolofon
Privatlivspolitik