Til forsiden
StartSikring i fartMekanisk sikringElektronisk sikring


Sikkerhed er
afhængig af
kvalitet!

Zolit: Serien af cylindre til private hjem


Zolit-serien er løsningen til private hjem, hvor der typisk ønskes enslukkende låse, så man har samme nøgle til alle låse. Serien er udstyret med det patenterede intop nøgle-stopsystem, som stopper nøglen i den rette position.

Derfor er Zolit på alle måder et oplagt valg til private, som ønsker at sikre boligen med låse på et højt sikkerhedsniveau.

Læs mere om Zolit-serien

 

 

Bravus: Serien med højeste sikkerhed til hjemmet


Bravus-serien er serien af højsikkerhedscylindre, hvor nøgler kun kan kopieres hos autoriserede forhandlere og ved at fremvise det personlige sikkerhedskort.

De fleste husnøgler til private hjem er ikke beskyttede mod uautoriseret kopiering. Det betyder, at de kan frit kopieres, og at du ikke kan være sikker på, hvem der har en nøgle til dit hjem - og dermed heller ikke vide, om din bolig og dine værdigenstande er sikret.

Læs mere om Bravus-serien

 

 

Vitess: Serien af cylindre til boliger og erhverv


Vitess-serien er kendetegnet ved nøgler formet som en blød bue. Profilen beskytter sammen med et avanceret nøgle-stopsystem cylinderes mod dirkning og samtidig er nøglerne sikret mod kopiering.

Derfor er Vitess på alle måder et oplagt valg til større låsesystemer, som anvendes hos boligforeninger, institutioner og virksomheder, der kræver høj sikkerhed.

Læs mere om Vitess-serien

 
 
ABUS-Gruppen Nordic A/S Egeskovvej 15A
DK-8700 Horsens
Tlf. +45 70 22 26 05
Fax +45 70 22 26 07
E-mail: mekanisk@abus-nordic.com
Web: www.abus.dk
Kolofon
Privatlivspolitik