ABUS
Til forsiden
StartSikring i fartMekanisk sikringElektronisk sikring
Nyheder
Nye Plug & Play kameraer
AirSecure CO2 detektor
SMART KeyGarage
SecLight lommelygter
FTS15 vindueslås
ABUS Touch hængelås


Sikkerhed er
afhængig af
kvalitet!

Skal tyven bryde dine vinduer op, mens du er på ferie?
Ida Marie Gaarden Harbas | 05.07.2018
Vinduet er tyvens foretrukne vej ind i dit hus, men alligevel har kun 20 procent af danskerne lås på et eller flere vinduer. Derfor er det en god idé at sikre dit hus mod tyven, inden du tager på sommerferie.

 

Med en Lindrucker-vindueslås fra ABUS kan du trygt tage på ferie. 


I ly af mørket eller i skjul på bagsiden af huset skaffer tyve sig oftest adgang gennem et vindue, når de begår indbrud. Omvendt forsøger de færreste tyve sig med hoveddøren, da den som regel er synlig for naboer og forbipasserende.

- I mange tilfælde vælger indbrudstyve vinduet, hvor de enten fjerner listerne, der holder glasset på plads, eller løsner vinduets hængsler. Og det tager altså ikke tyven ret mange sekunder at udføre den manøvre på de klassiske dannebrogsvinduer. Derfor giver det rigtig god mening at sikre sine vinduer, forklarer Søren Brehm Jensen, sikkerhedsekspert ved ABUS.

Med kun 20 procent af boligejerne, som har sikret hjemmets vinduer mod indbrud, er sommerferien desværre et tidspunkt, som mange tyve udnytter. Derfor er det vigtigt, du tager dine forholdsregler, inden du er på vej sydpå eller er ankommet til sommerhuset - og du slipper for at spekulere over, om I kommer hjem til ubudne gæster.
 

To minutter, der tæller

Tyves foretrukne værktøj er et koben, og undersøgelser viser, at efter to minutter opgiver de fleste indbrudstyve at bryde ind, hvis opgaven ikke er så nem som først antaget.

- Det handler om at gøre arbejdet svært for tyven, og derfor er det godt givet ud at sikre sine vinduer med vindueslåse. Vi gør en dyd ud af at gennemteste alle vores produkter, så husejere kan føle sig trygge - også når de er på ferie, fortæller Søren Brehm Jensen.


Kan modstå pres på over 700 kilo

Den nyeste vinduessikring fra ABUS Lindrucker kan bryste sig af at være den eneste vindueslås på markedet med en klasse C-godkendelse hos Forsikring & Pension, hvilket er den højeste klassificering inden for sikkerhed. Den adskiller sig fra andre vindueslåse ved, at den går igennem hele vinduesrammen og på den måde udnytter styrken i vinduets materialer.

Vindueslåsen er testet til at kunne modstå træk fra værktøj på 700 kilo i over to minutter. Det er desuden den eneste på markedet med en såkaldt hjemmefunktion, som betyder, at du altid kan komme ud ad vinduet, hvis der eksempelvis opstår brand. Du skal bare trykke en lille stift op og ned ligesom en kuglepen - nemt for både børn og voksne.

Lindrucker-vindueslås er enkel at montere, og du behøver ikke en fagmand, men kan selv sikre dine vinduer. Du finder ABUS nye Lindrucker-vindueslås i byggemarkeder og hos låsesmede.

ABUS Nordic A/S Egeskovvej 15A
DK-8700 Horsens
Tlf. +45 70 22 26 05
Fax +45 70 22 26 07
E-mail: mekanisk@abus-nordic.com
Web: www.abus.dk
Kolofon
Privatlivspolitik