ABUS
Til forsiden
StartSikring i fartMekanisk sikringElektronisk sikring
Nyheder
Nye Plug & Play kameraer
AirSecure CO2 detektor
SMART KeyGarage
SecLight lommelygter
FTS15 vindueslås
ABUS Touch hængelås


Sikkerhed er
afhængig af
kvalitet!

Opkøb af virksomhed: ABUS investerer i bedre vinduessikring
| 09.01.2017
Vi har gennem et strategisk opkøb af sikringsproducenten Lindrucker fået adgang til nogle af markedets bedste vinduessikrings-produkter.

 

Den letteste vej til at komme ind i en bolig er via et vindue. Det siger over halvdelen af de tyve, der har medvirket i Det Kriminalpræventive Råds undersøgelse 20 tyve. Vinduessikring er et sikringsområde i fremgang. Det er erfaringen fra vores europæiske markeder, hvor det er det produktområde, som har vækstet mest inden for de seneste fem år. Vi har nu fået adgang til nogle af markedets bedste vinduessikrings-produkter gennem et strategisk opkøb af sikringsproducenten Lindrucker.

− Lindrucker producerer gennemtænkte sikringsprodukter til vinduer – herunder en vindueshaspe og en vindueslås. Vi er meget glade for at have fået Lindrucker-produkter ind under ABUS-paraplyen, siger Kim Møller-Nielsen, adm. direktør i ABUS-Gruppen Nordic A/S.

 

Totalleverandør af sikringsprodukter

ABUS Lindruckers vinduessikringsprodukter  matcher det skandinaviske marked bedre, end ABUS’ tyskproducerede produktsortiment gør. Grunden er, at der er forskel på vinduer. I Syd- og Mellemeuropa åbner de fleste vinduer indad, mens størstedelen af de skandinaviske vinduer åbner udad.

− Derfor udvider vi produktporteføljen, så vi i højere grad kan matche behovet på de nordiske markeder. Med ABUS Lindrucker-produkterne i sortimentet understreger ABUS sit ønske om også at ville være en kompetent og kvalitetsbevidst totalleverandør af sikringsprodukter på det skandinaviske marked, siger Kim Møller-Nielsen.

Eneste vindueslås, der anbefales af forsikringsselskaberne

ABUS har foretaget et strategisk opkøb af aktiverne i Lindrucker. Det betyder, at vi overtager Lindruckers nuværende varelager samt fremtidig produktion, og at Lindrucker-produkter fremover udelukkende forhandles af ABUS under navnet ABUS Lindrucker. Desuden har ABUS et ønske om at fortsætte Lindruckers gode samarbejde med en række forsikringsselskaber.

− Mere end et dusin forsikringsselskaber anbefaler Lindruckers vinduessikringsprodukter – ganske enkelt fordi de er blandt markedets bedste. Et sådant samarbejde er unikt, og det håber vi naturligvis at kunne videreføre, siger Kim Møller-Nielsen.
 

Se ABUS Lindrucker-produkterne på abus.dk eller lindrucker.dk

 


 

 

 

 

 

ABUS Nordic A/S Egeskovvej 15A
DK-8700 Horsens
Tlf. +45 70 22 26 05
Fax +45 70 22 26 07
E-mail: mekanisk@abus-nordic.com
Web: www.abus.dk
Kolofon
Privatlivspolitik