ABUS
Til forsiden
StartSikring i fartMekanisk sikringElektronisk sikring
Nyheder
Nye Plug & Play kameraer
AirSecure CO2 detektor
SMART KeyGarage
SecLight lommelygter
FTS15 vindueslås
ABUS Touch hængelås


Sikkerhed er
afhængig af
kvalitet!

Ny, elektronisk cylinder med høj sikkerhed
Charlotte Guldbæk | 23.04.2015
Vores nye, elektroniske cylinder CodeLoxx kombinerer høj sikkerhed med stor brugervenlighed.

CodeLoxx har den helt klare fordel, at den er nem at bruge i hverdagen. Det er dels nemt for én selv, at man ikke behøver at have en nøgle med, men CodeLoxx er også smart, hvis man ønsker at give andre adgang til ens hus. Koderne kan løbende ændres, så man kan for eksempel nemt tildele håndværkere adgang uden at være afhængig af at skulle mødes med dem inden.

CodeLoxx er udformet til profilcylindere og kan monteres i eksisterende låsekasser. Den elektroniske cylinder leveres som en standard 30/30 cylinder. Den kan dog nemt og enkelt forlænges i form af et teleskopsystem med forlængelsesmoduler, som kan tilkøbes i mål fra 5 mm op til 30 mm. Serien inkluderer desuden et værktøjs- og reservedelssæt. 

Det er afhængig af situationen om man anvender kode eller chip. Koderne kan du selv løbende indkode i varianter mellem 4, 5 og 6 cifre og koden anvendes blot ved at bruge den rustfrie drejeknap.

De medfølgende SECCOR chipnøgler er parret med cylinderen og skal blot stikkes ind i den grønne port. Denne åbning sker via optisk signal. Det tilhørende batteri garanterer 60.000 åbninger. Når batteriet står over for udskiftning, markeres dette med rødt lys, så batteriet kan blive skiftet i tide. Alternativt kan der tilsluttes ekstern strømforsyning.

Se hele produktsortimentet og bestil CodeLoxx her

ABUS Nordic A/S Egeskovvej 15A
DK-8700 Horsens
Tlf. +45 70 22 26 05
Fax +45 70 22 26 07
E-mail: mekanisk@abus-nordic.com
Web: www.abus.dk
Kolofon
Privatlivspolitik