ABUS
Til forsiden
StartSikring i fartMekanisk sikringElektronisk sikring
Nyheder
Nye Plug & Play kameraer
AirSecure CO2 detektor
SMART KeyGarage
SecLight lommelygter


Sikkerhed er
afhængig af
kvalitet!

Produktnyhed: Industri sikring
Charlotte Guldbæk | 12.02.2015
De nye industri-produktsortiment er med til at gøre industrien til en mere sikker arbejdsplads.

Kernen i ABUS’ nye produktserie, som skal gøre industrien til en mere sikker arbejdsplads, er princippet: Lockout / Tagout (LOTO). Det vil sige aflåsning af et givent område samt mærkning af aflåsningen. Ved hjælp af LOTO-princippet kan maskiner, ventiler, stikkontakter og afbrydere aflåses, så de ikke kan tilgås under vedligeholdelse, rengøring og reparationsarbejde. Dermed øges sikkerheden for de ansatte, og ulykker undgås.

Det nye produktsortiment er inddelt i ti hovedkategorier:

1. Hængelåse
Låsene findes i et væld af farver, så hver medarbejder kan få sin egen farve. Tilmed er flere låse udstyret med advarselstegn og mulighed for mærkning. Nogle låse har plastforsegling, så de kan anvendes i forbindelse med elektriske installationer

2. Afbrydersikring
Denne afbryder sikrer, at strømmen ikke kan tilsluttes, mens der arbejdes på anlægget. Aflåsning sker med personlige hængelåse af de medarbejdere, der udfører arbejdet.

3. Ventilsikring
Aflåsning af skydeventiler sker nemt og enkelt med denne røde hætte, som aflåses med den personlige hængelås. 

4. Kuglehanesikring
Fleksibel aflåsning af kuglehaner med justerbar lås i robust plast eller metal alt efter udformningen. Sikring sker efter LOTO-princippet med personlige hængelåse. 

5. Eltavlesikring
Beslaget sikrer, at der ikke kan tilsluttes strøm, mens der udføres vedligeholdelse eller lignende på anlægget.

6. Stikdåsesikring
Aflåsning af stikdåser kan ske med en stor (550 V) eller lille (110/220 V) stikdåse. Hermed undgås utilsigtet tilslutning af strøm, mens der udføres vedligeholdelse på anlægget.

7. Gasflaskesikring
Aflåsning af gasflasker sikrer mod uønsket tilslutning eller åbning. Samtidig kan en aflåsning være med til at sikre, at kun udvalgte medarbejde kan tilslutte gasflasker og dermed mindske risiko for fejl eller ulykker.

8. Pneumaticsikring
Sikring af trykluftslanger. Forhindrer utilsigtet tilslutning, mens der foretages vedligeholdelse eller rengøring på anlægget.

9. Universal kabellås
Kabellåsene findes som standard eller universal og er en fleksibel løsning, når dele af et produktionsanlæg skal aflåses, mens der udføres vedligeholdelse på anlægget.

10. Safety redbox
Anvendes til gruppe-lockout. Hvis et større område låses op med flere nøgler, kan nøglerne samles i boksen, som aflåses med den personlige hængelås. På den måde sikrer samme person, at alle låse på anlægget genplaceres efter endt arbejde eller vedligehold.  

 ​   ​ ​

Gå til hele sortimentet og bestil produkterne her

ABUS Nordic A/S Egeskovvej 15A
DK-8700 Horsens
Tlf. +45 70 22 26 05
Fax +45 70 22 26 07
E-mail: mekanisk@abus-nordic.com
Web: www.abus.dk
Kolofon
Privatlivspolitik