ABUS
Til forsiden
StartSikring i fartMekanisk sikringElektronisk sikring


Sikkerhed er
afhængig af
kvalitet!

Koden til en tryg skolestart
ABUS Nordic | 16.09.2021
En tabt eller glemt nøgle kan sætte dit barn i en ubehagelig situation, når det skal gå alene hjem fra skole. Løsningen kan være en fastmonteret nøgleboks med kode, som nemt og sikkert kan opbevare familiens ekstranøgle.

”Må jeg ikke selv gå hjem fra skole, mor?” Spørgsmålet dukker hurtigt op, efter at dit barn er begyndt i skole. Omkring 4. klasse vil de fleste børn være parate til at tage turen hjem alene og sætte nøglen i låsen til det tomme hjem, ligesom de netop i 10-års alderen ofte vil være modne til at håndtere de situationer, der kan opstå, når man er alene hjemme.

Desværre bliver nøgler nogle gange væk eller glemt, og der kan pludselig opstå en situation, som er svær at håndtere for dit barn.

En oplagt løsning er at have en ekstranøgle i en fastmonteret nøgleboks med kodelås. Nøgleboksen kan monteres i nærheden af døren, for eksempel i et skur eller en carport. Så behøver hverken børn eller forældre at være nervøse for at blive låst ude.

− Nøglebokse er en god og sikker måde at opbevare en reservenøgle. Man indstiller selv den 4-cifrede kode og kan vælge en talkombination, som barnet let kan huske, for eksempel en fødselsdato, forklarer Søren Brehm Jensen, som er sikkerhedsekspert hos ABUS, og fortsætter:

− Glipper det alligevel med at huske, er det nemt for forældrene at oplyse koden over telefon. Så slipper du for at stå i en situation, hvor du er ude af stand til at hjælpe dit barn, fordi du ikke kan komme hurtigt hjem med en nøgle

 

Læs hvilke 5 overvejelser du skal gøre dig, når børnene skal gå hjem fra skole - her. 

ABUS Nordic A/S Egeskovvej 15A
DK-8700 Horsens
Tlf. +45 70 22 26 05
Fax +45 70 22 26 07
E-mail: mekanisk@abus-nordic.com
Web: www.abus.dk
Kolofon
Privatlivspolitik