Til forsiden
StartSikring i fartMekanisk sikringElektronisk sikring


Sikkerhed er
afhængig af
kvalitet!

Vinduet er tyvens foretrukne vej ind i en bolig
Charlotte Guldbæk | 22.03.2018
Kun knap 20 procent af danskerne har lås på vinduerne, som ellers er indbrudstyvenes foretrukne vej ind i en bolig. Vinduessikring behøver dog hverken koste en bondegård eller installations-besvær.

Den nye ABUS Lindrucker vindueslås FTS16 er den eneste vindueslås på markedet, der har opnået en klasse C godkendelse ved Forsikring & Pension. Med andre ord: Du får ikke en mere sikker vindueslås end denne.

I en befolkningsundersøgelse har ABUS spurgt danskerne, hvordan de sikrer deres hjem. Alarm (22 procent), lås på yderdøre (22 procent) og sensorstyret belysning udendørs (26 procent) er de mest udbredte måder, mens blot 17 procent har lås på et eller flere vinduer. 37 procent svarede i undersøgelsen, at de slet ikke har sikret hjemmet overhovedet. 

- Mens en tyverialarm koster fra omkring 1.000 kroner og op, kan en vindueslås fås for omkring en tredjedel. Derudover er vinduerne simpelthen det svageste punkt på huset og derfor det sted, man skal starte, hvis man vil indbrudssikre sit hjem. En vindueslås er en effektiv løsning og enkel at installere, og man behøver ikke hyre en fagmand til det, påpeger Søren Brehm Jensen.

 

  

Har du husket at låse dine vinduer?

Betjeningen af den nye ABUS Lindrucker vindueslås er simpel:

Den låses ved brug af låsepinden, der er markeret med rødt. For let at kunne låse op i tilfælde af brand el. lign. kan vindueslåsen aflåses helt eller delvist.

Klikkes den røde låsepind halvt i, er vindueslåsen sikret mod indbrud, men der kan låses op uden brug af nøgle.


Bliver låsepinden klikket helt i bund, er vindueslåsen helt aflåst, og kun nøglen kan låse op.

Med disse aflåsnings-muligheder, er du sikret mod indbrud uanset hvordan du låser vindueslåsen.

Vindueslåsen fås i fire varianter. Én version med almindelig lukning og 3 forskellige typer enslukkende grupper.

 

Der medfølger 2 stk. ABUS Plus nøgler til hver vindueslås. Til disse typer nøgler medfølger et sikkerhedskort, som garanterer sikker nøglehåndtering. 

ABUS-Gruppen Nordic A/S Egeskovvej 15A
DK-8700 Horsens
Tlf. +45 70 22 26 05
Fax +45 70 22 26 07
E-mail: mekanisk@abus-nordic.com
Web: www.abus.dk
Kolofon
Privatlivspolitik