Opdag mulighederne med den organiserede gruppe-lockout © ABUS

Gruppelåsning Gruppelåsning klart defineret

Gruppelåsninger viser hurtigt og tydeligt hvilke kolleger, der deltager i vedligeholdelsesarbejdet, på hvilken maskine og i hvilket maskinområde personen arbejder i.

Ved hjælp af hovednøgleanlæg kan du sikkert og tydeligt organisere din gruppellåsning.

Grundlaget for gruppelåsning er at adskille de sædvanlige personlige identifikationslåse (PIL) fra de andre maskinidentifikationslåse (MIL). PIL bruges til hver enkelt medarbejder og viser, når den bruges, hvilken person, der er i gang med vedligeholdelsen eller reparationen. MIL anvendes til den egentlige udelukkelse af energipunkterne på maskiner og anlæg.

Hvis flere personer skal sikres på samme tid, er det fornuftigt med et system med flere låsepunkter. 

Vælg mellem forskellige hovedafbryderlåse af stål, aluminium og plastik.

Når der skal bruges mere end én hængelås, giver flere låsninger mening © ABUS

Takket være SAFETY REDBOX kan alle de involverede medarbejdere ved en gruppelockout låse nøglerne til maskinlåsene inde ved at bruge sin egen personlige lås. 

Det har den fordel, at du hurtigt kan få et overblik over hvilke medarbejdere, der stadig arbejder på anlægget.

Nøglerne til oplåsning af maskinen forbliver dermed sikkert gemt, indtil den sidste medarbejder tager sin personlige lås ud.

MERE OM SAFETY REDBOX

Klart styret gruppeaflåsning med vores SAFETY REDBOX © ABUS

Almindelige procedurer for sikker nedlukning af anlæg er ofte ledsaget af såkaldte arbejdstilladelser eller permit-to-work-dokumenter.

Med B810 Permit Redbox tilbyder ABUS dette i kombination med opbevaringen af de nødvendige maskin- og anlægslåse. Den nye Permit Redbox kombinerer ultrapræcis anlægssikring med den nødvendige beskyttelse af tilladelser i den store, aflåselige rude.

MERE OM B810 Permit Redbox

Med B810 Permit Redbox™ har vi videreudviklet PERMIT-TO-WORK-organisationer © ABUS
Loading ...