Vores containerlås giver beskyttelse af værdifulde transportvarer © ABUS

Containerlåse Transport og læsning

Er lasten losset, og containeren sikret? Med vores containerlås ConHasp Granit er adgangen til dine værdifulde transportvarer beskyttet.

Speditører og deres kunder må kæmpe mod stadig flere indbrud i containere og lastbiler. Transportbranchen lider hvert år økonomiske tab på grund af tyveri af gods eller indbrud.

Vi anbefaler derfor, at du beskytter dit gods. Vores containerlås ConHasp Granit er særligt sikker, kan tilpasses til gængse transport- og opbevaringscontainere, er korrosionsbeskyttet og består af ekstremt modstandsdygtigt stål. Låsen er både egnet til skydedøre, ladeporte eller lastbilens sidedøre. Desuden anerkender forsikringsselskaberne ConHasp.

Filtre
Sikkerhedslevel
Kategori
Enslukkende
Monteringsvejledning til ConHasp Granit™
Erfaringsberetning fra Romain Bruneau, chef for et udlejningsagentur for containere

Ved den franske Middelhavskyst ligger en af de største fragthavne i Europa. Der er større risiko for, at låse ruster, når de er i nærheden af saltvand. Derfor er kravene til materiale og kvalitet meget høje. Vi besøger Romain Bruneau, der er chef for et udlejningsagentur for alle typer containere i Marseille, Sydfrankrig. For at hans kunder kan være sikre på, at der ikke er kopier af nøglerne i omløb, har han tillid til Granit.

Loading ...