Vores hængelåse – velkendt kvalitet © ABUS

GRANIT™ Her bider tyve i Granit!

Vores hængelåse af typen ABUS Granit™ blev udviklet på grundlag af specifikationer fra svenske forsikringsvirksomheder, der er kendt for deres meget høje krav. Låsene af typen Granit™ bliver regelmæssigt klassificeret i de høje klasser i de europæiske CEN-standarder, der også er meget strenge.

Trækmodstanden for Granit-låsene ligger på seks tons og derover. Derfor er det næsten umuligt for angribere at frigøre bøjlen fra låsehuset med vold. Det specielle låsesystem ABUS Plus er ekstremt effektivt, når det handler om at afværge forsøg på opbrydning (f.eks. via dirkning).

Også voldsomme angreb på cylinderen bliver forhindret, fordi der inden cylinderåbningen er en stålplade, man ikke kan bore i. Låsehus og bøjle i Granit-serien er belagt med en speciel sort belægning, der giver en meget høj rustbeskyttelse. Alle de her egenskaber sørger for, at Granit-hængelåsene hører til de mest sikre i verden.

Filtre
Vægt
469 g - 1060 g
Enslukkende
Sicherheitslevel
Bügeldurchmesser
11 mm - 14 mm

Anbefalet af professionelle

Vejrbestandig, stærk, sikker – og helt af rustfrit stål.

Takket være deres specielle belægning holder rust sig fra låse af typen Granit. Til nogle formål kræver det dog endnu højere krav. For eksempel til udendørs brug i omgivelser med saltvand, ved ekstreme vejrbetingelser eller i andre korroderende omgivelser i industrien, anbefaler vi vores hængelås Granit 37ST/55. Netop den her lås er fremstillet helt af rustfrit stål, og den ruster derfor ikke. De øvrige egenskaber ved Granit er heller ikke til at overse, såsom vores cylinder ABUS Plus eller den meget høje trækmodstand, som karakteriserer alle Granit-hængelåsene.

Du kan få alle låsene af typen Granit i en ”SZP-version”. Med denne version får du et sikkerhedskort, der indeholder oplysninger om, hvordan eventuelle ekstra nøgler skal laves. Der må kun blive fremstillet ekstra nøgler, når du personligt viser sikkerhedskortet.

På den måde har ejeren af låsen eller kortet altid fuld kontrol over hvor mange ekstra nøgler, der er i omløb.

 

Loading ...