ABUS
Til forsiden
StartSikring i fartMekanisk sikringElektronisk sikring


Sikkerhed er
afhængig af
kvalitet!

Smart overvågning skræmmer biltyvene væk
| 26.06.2017
Bevæbnet med nye overvågningskameraer tager luksusbil-forhandler kampen op mod iskolde biltyve. Katalysatorer og fælge er i høj kurs blandt tyveknægte. Særligt hvis delene sidder på dyre biler.

 

-Det er dele på bilen, som både er nemme at afmontere og efterfølgende at afsætte. Alt, tyvene skal bruge, er en boltsaks til at klippe hul i hegnet ind til bilerne, en el-nøgle til at afmontere delene og en bil til at komme væk i, siger Robert Takacs, der er chef for indkøb og administrative services hos Mercedes Benz CPH. Han fortæller, at Mercedes Benz CPH flere gange har oplevet hærværk og indbrud i deres afdelinger på trods af både alarm og overvågning.
 

En digital snubletråd

Udviklingen inden for overvågningskameraer kan nok ikke overhale den hurtigste Mercedes, men der er alligevel sket en teknisk og ikke mindst digital udvikling. Derfor er man i dag i færd med at få installeret nyere og mere intelligente kameraer fra Abus.

-Det er IP-kameraer med low light, der giver gode billeder selv i svagt oplyste områder. Kameraerne har smarte funktioner som for eksempel trip wire, hvor en linje i billedet er markeret. Når linjen bliver brudt af en person eller et objekt, tager overvågningskameraet tre billeder, som straks bliver sendt direkte til en mailadresse hos os, forklarer Jens Due fra vagtfirmaet Sikkerhedsvagterne.

Det 30 mand store vagtfirma beskæftiger sig med vagt og overvågning om aftenen og natten - blandt andet hos Mercedes Benz CPH.Flere øjne i natten

Skulle der komme ubudne gæster i de mørke aften-og nattetimer på Mercedes-matriklerne i Københavnsområdet, får Jens Due og hans kolleger hos Sikkerhedsvagterne straks besked via e-mail.

-Vi er konstant tilstede med områdevagt, så vi er maksimalt halvanden kilometer væk fra vores kunder. Her kan vi sidde i bilen med en computer eller tablet i hånden og se livebilleder fra overvågningskameraerne. Det er ret smart, forklarer Jens Due.


Opfordring til overvågning

Hos Mercedes Benz CPH er glæden ved overvågningsløsningen fra Sikkerhedsvagterne stor.

-Efter vi har fået opsat overvågningskameraer i alle afdelinger, har vi oplevet en halvering i antallet af indbrud. Det er vi selvfølgelig rigtig glade for, fortæller Robert Takacs, der kun kan opfordre bilforhandlere til at få opsat overvågning på matriklen, hvis de ikke allerede har det.
 

 
 

ABUS Nordic A/S Egeskovvej 15A
DK-8700 Horsens
Tlf. +45 70 60 60 00
Fax +45 70 60 60 01
E-mail: elektronisk@abus-nordic.com
Web: www.abus.dk
Kolofon
Privatlivspolitik