ABUS
Til forsiden
StartSikring i fartMekanisk sikringElektronisk sikring


Sikkerhed er
afhængig af
kvalitet!

CD Security om ABUS’ DDNS-server og app
| 16.09.2013
CD Security udtaler sig om deres erfaringer med ABUS DDNS tjeneste

 

”Hos en af vores kunder har vi sat serveren op til seks forskellige restauranter, så ejeren kan sidde ét sted og følge med i alt, hvad der sker. Restaurantionsbranchen stiller knivskarpe krav til, at optagelserne skal kunne bruges over for politiet, hvis der sker overfald – det lever udstyret op til.”

”ABUS’ system har sin egen server, så man slipper for at betale for fast IP adresse til en internetudbyder. Det er et stort plus og penge, som vores virksomhed sparer.”

”Løsningen er særlig god, fordi vores kunde, der har en masse restaurationer, kan sidde og følge med i og skifte rundt mellem alle sine optagelser i bussen, eller hvor end han er. Han er ikke bundet af et eller andet program på computeren.”

”Installationen forløber nemt i forhold til, hvad vi ellers har prøvet med computere, der skal installeres, og teknik der er svær at få til at virke. Det er nemt at lære nye folk op i systemet, så jeg kan sende selv nyansatte ud på opgaven. Hvis der opstår fejl, overtager ABUS’ serviceafdeling i Horsens vores computer via en Team-viewer-session, så problemer når ikke at opstå, før de bliver løst”

Via hjemmesiden www.abus-server.com kan alle brugere af ABUS optagere nu oprette sin egen profil og herved anvende en gratis DDNS tjeneste. Herfra har man altid adgang til sine ABUS optagere uafhængigt af skiftende IP adresser. Endvidere spares omkostninger til oprettelse og månedlig betaling for fast IP adresse.

Efter registrering af dine apparater på ABUS-server.com synkroniseres IP adressen automatisk mellem den lokalt installerede optager og ABUS-serveren. Opsætningen på ABUS-server.com er gjort enkel og intuitiv, og man slipper for at skulle anvende eksterne tjenesteydelser som f.eks. DynDNS.org. ABUS-server stiller et konstant hostnavn til rådighed for hvert tilsluttet apparat i formen „mydevice.uxxxx.ns.abus-server.com“. Dette hostnavn kan anvendes til fjernadgang til din optager via webbrowser. Når du er logget ind på ABUS-server.com kan du se alle tilsluttede apparaters online status (rød/grøn farvekode) og ved at klikke på apparatets hostnavn ledes du direkte videre til optageren, hvor livebiller kan vises, optagelser afspilles og konfigurationsændringer foretages – uanset hvor i verden du befinder dig.

Som en ekstra bonus forenkler ABUS-server registrering af ABUS optagere på iPhone/iPad enheder da alle app’s understøtter adgang via ABUS-server.

 

 

 

ABUS Nordic A/S Egeskovvej 15A
DK-8700 Horsens
Tlf. +45 70 60 60 00
Fax +45 70 60 60 01
E-mail: elektronisk@abus-nordic.com
Web: www.abus.dk
Kolofon
Privatlivspolitik