ABUS
Til forsiden
StartSikring i fartMekanisk sikringElektronisk sikring


Sikkerhed er
afhængig af
kvalitet!

Over 190 gode sider – Nyhedskatalog med video, alarm & mekatronik 2011
Pressemeddelelse | 28.04.2011
Den 2. Maj 2011 præsenterer ABUS Security-Center sit nye katalog.

På ca. 200 sider præsenterer virksomheden sine omfattende alarm- og videoovervågningsløsninger Ud over analoge og netværkskameraer, digitaloptagere samt alt, hvad man i dag har brug for i forbindelse med alarm- og videoovervågning, indeholder kataloget mange nye produkter.

Det nye video, alarm & mekatronik katalog viser over 40 nyheder og beskæftiger sig i alle segmenter særligt med emnet sikkerhed via IP-teknik og sammensmeltningen af teknologier. Især private hjem og små og mellemstore virksomheder får gavn af disse nyheder. For i hvert hjem og firma findes der ting, som har værdi for hhv. beboerne og ejerne, og som derfor skal beskyttes. ABUS Security-Center har den passende løsning.

Kataloget er opdelt i netværkskameraer, analoge kameraer, optagelsessystemer, tilbehør, trådløse alarmanlæg, kabelbaserede & hybridalarmanlæg samt farealarmer. Højdepunkter er et helt nyt sortiment af analoge og IP-domekameraer, det netværksbaserede trådløse alarmanlæg Secvest IP og mange nye mekatroniske trådløse alarmer passende til alle ABUS trådløse og hybridalarmanlæg.

„Vi virkeliggør det, som branchen har snakket om i mange år: Den intelligente sammensmeltning af video, alarm og mekatronik - og det hele til et fremragende forhold mellem pris og ydelse“, udtaler Philippe Bremicker, direktør af ABUS Security-Center. „Med den gode følelse af sikkerhed har vores partnere en afgørende konkurrencefordel.“

ABUS Nordic A/S Egeskovvej 15A
DK-8700 Horsens
Tlf. +45 70 60 60 00
Fax +45 70 60 60 01
E-mail: elektronisk@abus-nordic.com
Web: www.abus.dk
Kolofon
Privatlivspolitik