ABUS
Til forsiden
StartSikring i fartMekanisk sikringElektronisk sikring
NYHEDER
Nye Plug & Play kameraer
Byens Låseteknik - wAppLoxx Pro™
ABUS Touch hængelås
Sorte Plug & Play kameraer


Sikkerhed er
afhængig af
kvalitet!

Nyt enkelt overvågningssystem fra ABUS. Opsætning af App til smartphone på 5 min.
| 14.01.2013
Ny 7” touch screen med indbygget optager og mulighed for at tilslutte op til 4 trådløse kameraer. Opsætning af App til livevisning sker ”plug and play”. Der er intet behov for besværlig portforwarding eller fast IP adresse.

 

Det nye overvågningssystem (TVAC16000B) er nyeste skud på stammen i produktserien ”plug and play” fra ABUS. Denne produktserie er kendetegnet ved at være enkle elektroniske sikringsprodukter, som kræver minimal opsætning. Produktserien vil løbende blive udbygget med nye produkter sideløbende med at der hele tiden føjes nye produkter til ABUS’s professionelle sortiment af elektroniske sikringsprodukter.

Det unikke ved den nye 7” touch screen er at den har indbygget mange af de funktioner, som normalt kun opnås på langt dyrere og mere professionelle systemer. Der er indbygget optager, hvor der ved registrering af bevægelse, lagres sekvenser på op til 2 minutter på et SD kort, som indsættes i monitoren. Optageren kan også indstilles til konstant optagelse.

Den samlede pakke med 7” touch screen leveres som standard med ét kamera, men der kan tilsluttes op til fire kameraer. Kameraerne har en opløsning på 640 x 480 pixel, indbygget PIR detektor, IR lys og kan anvendes udendørs (IP66). På monitoren kan vises liveoptagelse fra ét kamera (full screen) eller fire kameraer på samme tid (QUAD).  Videosignalerne overføres trådløst via digitalt krypterede signaler og kan derved ikke opfanges af uvedkommende. Den trådløse rækkevidde i frit felt er 150 m.

Skærmen er trådløst forbundet til kameraerne, og har indbygget opladeligt batteri. Den vejer kun 450 gram, og er derfor let at tage med. Når monitoren er placeret i den medfølgende dockingstation oplades batteriet og kan tilsluttes internettet (LAN).

Når enheden er tilsluttet internettet tilkobler den automatisk en central ABUS server. Der er i den forbindelse intet behov for fast IP adresse eller besværlig portforwarding. Ved at hente den gratis ABUS TVAC16000 App på App store eller Google Play er det muligt at få livevisning på sin smartphone. Alt hvad der kræves for at opsætte App’en er at indtaste den unikke DID kode og password, som aflæses på monitoren.

Der er endvidere mulighed for at få tilsendt alarm med email ved bevægelsesregistrering.

 Produktegenskaber:

  • 7” touch screen med indbygget optage funktion og et styk kamera indeholdt i pakken som standard
  • Mulighed for at tilslutte op til fire kameraer i alt
  • Kameraet har indbygget PIR, IR lys og kan bruges udendørs (IP66)
  • Ved registrering af bevægelse gemmes optagelsessekvens på op til 2 min. på et SD kort i monitoren
  • Dockingstationen kan tilsluttes LAN, hvilket muliggør visning af livebilleder via gratis App til iPhone/Android.
  • Mulighed for at få tilsendt email ved bevægelsesregistrering
  • Opsætning på netværk foregår ”plug and play”. Der er ikke behov for fast IP adresse eller portforwarding

ABUS Nordic A/S Egeskovvej 15A
DK-8700 Horsens
Tlf. +45 70 60 60 00
Fax +45 70 60 60 01
E-mail: elektronisk@abus-nordic.com
Web: www.abus.dk
Kolofon
Privatlivspolitik