ABUS
Til forsiden
StartSikring i fartMekanisk sikringElektronisk sikring
NYHEDER
Nye Plug & Play kameraer
Byens Låseteknik - wAppLoxx Pro™
ABUS Touch hængelås
Sorte Plug & Play kameraer


Sikkerhed er
afhængig af
kvalitet!

Den billige start på netværks-alarmteknik
Pressemeddelelse | 23.05.2011
Nu fås den nye Secvest IP trådløse alarmcentral også som to forskellige sæt.

Alt efter kravene som Secvest IP Basis-sæt med to alarmer og fjernbetjeninger eller som Secvest IP-videosæt kombineret med et PIR-netværkskamera. Sættene byder ikke kun på besparelser i forhold til enkeltkomponenterne, men de er samtidig en hurtig og ukompliceret start på IP-baseret overvågningsteknik for boliger og mindre objekter.

Secvest IP-videosæt FUAA10030
Secvest IP-videosættet forener alarm- og videoteknik og består af Secvest IP-alarmcentralen og ABUS PIR-netværkskameraet, som ved alarm omgående kontrollerer hændelsen visuelt ved hjælp af videooptagelser. Derudover verificerer ABUS PIR-netværkskameraet en alarm gennem den kamerainterne PIR-alarm ved hjælp af den videobaserede bevægelsesregistrering Video Motion Detection. Denne dobbelte verificering udelukker, at mulige fejlkilder udløser en falsk alarm. Derudover leverer kameraet optagelser af den udløsende alarmhændelse, som kan bruges som beviser. Således er det selv ved et mislykket indbrudsforsøg muligt at fange gerningsmændene. Ud over det innovative PIR-netværkskamera kan også alle andre trådløse alarmer fra Secvest-programmet indbygges.

Secvest IP-basissæt FUAA10020
Dette sæt er et solidt grundlag for en moderne, IP-baseret overvågningsløsning. Secvest IP-centralen sørger sammen med en bevægelsesalarm for en pålidelig indendørssikring. En åbningsalarm sikrer boligens entrédør, og via den vedlagte tovejs-fjernbetjening kan man bekvemt informere sig om anlæggets status. Selvfølgelig kan sættet til enhver tid udbygges med yderligere komponenter og alarmer.

Secvest IP trådløse alarmcentral betjenes komfortabelt via browser, iPhone- eller iPad-app eller trådløse betjeningsenheder som f.eks. en trådløs fjernbetjening, Secvest Key 2WAY eller en ekstra trådløs dørlås, så det ikke er nødvendigt med en direkte adgang til Secvest IP trådløse alarmcentral.

Secvest IP-sættene FUAA10030 og FUAA10020 kan købes nu.

ABUS Nordic A/S Egeskovvej 15A
DK-8700 Horsens
Tlf. +45 70 60 60 00
Fax +45 70 60 60 01
E-mail: elektronisk@abus-nordic.com
Web: www.abus.dk
Kolofon
Privatlivspolitik