ABUS
Til forsiden
StartSikring i fartMekanisk sikringElektronisk sikring
NYHEDER
Nye Plug & Play kameraer
Byens Låseteknik - wAppLoxx Pro™
ABUS Touch hængelås
Sorte Plug & Play kameraer


Sikkerhed er
afhængig af
kvalitet!

Trådløs digital overførsel for analoge kameraer
Pressemeddelelse | 06.09.2011
Det nye digitale video-overførselssæt TVAC15100 gør det muligt for analoge kameraer at overføre video- og audiosignaler trådløst via trådløs digital overførsel.

En trådløs sender og en trådløs modtager muliggør en fleksibel installation af analoge kameraer uden kompliceret kabellægning, og de er det perfekte supplement til eksisterende videoovervågningssystemer.

Sættet indeholder en trådløs digital sender, som overfører video- og audiosignaler trådløst med 2,4 GHz til modtagermodulet. Herved kan man ved en D1-opløsning, dvs. 720 x 576 pixel, opnå en overførselsbilledrate på 30 billeder pr. sekund. Gennem omformningen til digitale signaler undgår man fejl og interferens på en pålidelig måde. Krypteringen af dataene garanterer en beskyttet overførselsvej.

Analog bliver digital
Med det nye digitale video-overførselssæt sender analoge kameraer helt uden irriterende kabellægning, sikkert og pålideligt. Derudover kan eksisterende analoge videosystemer udvides hurtigt og nemt: Fastgør blot senderen på kameraet og modtageren på optageren. Færdig. Dette er især en fordel, hvis man ved sikkerhedsstyringen skal reagere på ændringer på bygningen, som f.eks. en ny p-plads eller en tilbygning, og man ikke ønsker at udskifte hele overvågningssystemet.

ABUS Nordic A/S Egeskovvej 15A
DK-8700 Horsens
Tlf. +45 70 60 60 00
Fax +45 70 60 60 01
E-mail: elektronisk@abus-nordic.com
Web: www.abus.dk
Kolofon
Privatlivspolitik