ABUS
Til forsiden
StartSikring i fartMekanisk sikringElektronisk sikring


Sikkerhed er
afhængig af
kvalitet!

Guldvinder fra ABUS
| 22.10.2013
Ny Sportshjelm får solvisir i et snuptag

Dommerpanelet til Eurobike Awards sendte ABUS´ nyeste hjelm In-Vizz øverst på præmiepodiet, fordi et integreret visir gør det nemmere end nogensinde at skærme øjnene mod sol, vind og slag. Den indbyggede sportsbrille er ikke mindst velegnet til brillebrugere.

Et enkelt vip med hånden er alt, hvad der skal til, for at få solvisir på sportshjelmen In-Vizz, hvis himlen bliver skyfri, mens cyklen bevæger sig hastigt hen over asfalten. Den nye hjelm fra ABUS har nemlig et integreret visir, som nemt kan vippes op og ned afhængigt af rytterens skiftende behov.

– Det er lykkes os at lave en hjelm, som gør det nemmere at være cykelrytter. Det er vi godt tilfredse med – og selvfølgelig bliver man også stolt over at vinde guld ved Eurobike Award, fordi dommerne er enige i, at vi har lavet en smart funktion, som ingen har set før, siger Kim Møller-Nielsen, direktør i ABUS-Gruppen Danmark.

Som dommerpanelet på den tyske fagmesse påpegede i sin vurdering, har solvisirer hidtil siddet permanent fast på sportshjelme eller været tilbehør, som skulle monteres inden cykelturen og evt. fjernes bagefter. Med en In-Vizz-hjelm på hovedet kan rytteren hurtigt og nemt vippe visiret frem uden at sænke farten.

Et sikkert valg

Solvisiret er lavet i modstandsdygtigt polycarbonat, som kombineret med visirets bredde beskytter øjnene mod stærk vind, regn, sol, skidt og slag. Hjelmen er designet, så der er god plads til at have almindelige briller på bag det. Derfor er In-Vizz en oplagt hjelm til cykelryttere med briller – og andre, der har det med at glemme solbrillerne derhjemme.

Den innovative hjelm er første produkt i en ny generation af ABUS-hjelme, der kombinerer anvendelighed og komfort med smart design. Takket været ABUS’ ZoomLite justeringssystem kan In-Vizz tilpasses den enkelte cykelrytter, som uanset hovedstørrelse får maksimal ventilation under hjelmen.  Den lette vægt gør hjelmen komfortable, mens adskillige reflekser gør den synlig i mørke. Samtidig scorer In-Vizz også højt på sikkerhed, når det gælder slag ved kollision med asfalten.

In-Vizz fås i tre farver – grøn, hvid og sort – og lanceres Danmark i foråret 2014.

 

 

Et enkelt vip med hånden er alt, hvad der skal til, for at få solvisir på sportshjelmen In-Vizz

ABUS Nordic A/S Egeskovvej 15A
DK-8700 Horsens
Tlf. +45 70 20 01 30
Fax +45 70 20 01 44
E-mail: mobil@abus-nordic.com
Web: www.abus.dk
Kolofon
Privatlivspolitik