ABUS
Til forsiden
StartSikring i fartMekanisk sikringElektronisk sikring
Nyheder
Cliffhanger - FREEDOM TO RIDE
MoDrop - MADE TO DISCOVER
QUIN - kør aldrig alene
Vikingkampagne


Sikkerhed er
afhængig af
kvalitet!

Richard Carapaz vinder Giro d’Italia med ABUS
Maggie Rohde Christensen | 08.07.2019
ABUS top-hjelm Airbreaker har nået endnu en milepæl, efter at Richard Carapaz har vundet Giro d'Italia. Hjelmen er Movistar-holdets officielle hjelm, og ABUS er teamets sikkerhedspartner.

Det var en stor fornøjelse at opleve, da Richard Carapaz kørte over målstregen til årets Giro d'Italia beskyttet med ABUS Airbreaker:

Vinderen af det italienske cykelløb, Richard Carapaz, udtaler selv om sin sejr:

- Det er en utrolig følelse at havne i historiebøgerne som vinder af Giro d'Italia. En stor tak til hele holdet og vores partnere. Udover gode ben er der brug for topmateriale som ABUS-hjelme til at vinde giroen. Airbreakeren ser ikke kun godt ud i lyserød, men jeg har altid haft et køligt hoved, særligt i bjergene, og været meget tilfreds med hjelmen. 

Den melding glæder ABUS. Christian Rothe, bestyrelsesmedlem hos ABUS, siger:

- Der skal lyde et stort tillykke til Richard Carapaz og Movistar-holdet med sejren. Hele ABUS-familien er taknemmelige for, at vores Airbreaker-model nu bærer den verdensberømte lyserøde farve. Airbreakeren er netop skabt med henblik på de udfordringer, som professionelle møder i fx Giro d'Italia.

Inddrager professionelle sportsfolk i udviklingen

Airbreakeren har været Movistar-teamets officielle hjelm, og ABUS har været deres sikkerhedspartner siden 2017. I udviklingen af hjelmene har de professionelle været tæt involveret i processen for at kunne skabe en hjelm, der opfylder de høje krav, som sportsfolk møder i deres arbejde.

Først kom ABUS-hjelmen GameChanger, som skabte en revolution med sit unikke aero-koncept. Det nye fyrtårn på markedet er ABUS Airbreaker, som giver maksimal ventilation med god aerodynamik og lav vægt. Det gælder både på lange afstande, i høje bjerge og med høj hastighed og høj varme, da Airbreaker har fremragende ventilation. På grund af netop disse egenskaber henvender hjelmen sig især til professionelle sportsfolk.

ABUS Nordic A/S Egeskovvej 15A
DK-8700 Horsens
Tlf. +45 70 20 01 30
Fax +45 70 20 01 44
E-mail: mobil@abus-nordic.com
Web: www.abus.dk
Kolofon
Privatlivspolitik