ABUS
Til forsiden
StartSikring i fartMekanisk sikringElektronisk sikring
Nyheder
Cliffhanger - FREEDOM TO RIDE
MoDrop - MADE TO DISCOVER
QUIN - kør aldrig alene
Vikingkampagne


Sikkerhed er
afhængig af
kvalitet!

ABUS går fremtiden i møde med Richie Schley og Cedric Garcia
Maggie Rohde Christensen | 23.04.2019
Ventetiden er ovre, det er tid til at komme ud på sporene. For at fejre den nye sæsons begyndelse, har ABUS offentliggjort, at to mountainbike legender har valgt ABUS MonTrailer hjelmen som deres foretrukne hjelme: Richie Schley og Cedric Garcia. I ”Schley & Garcia: Roots of Progression” fortæller rytterne om deres fundament af mountain biking succeshistorier, et fundament de har til fælles med ABUS!

Progression er et mål der forener os alle. Ryttere dedikerer meget af deres tid til at blive bedre, både psykisk og teknisk, for at få mest mulig ud af deres kørsel. Det gælder både, når det drejer sig om at nå den næste top, at få en hurtigere mellemtid eller ganske enkelt for at se mere af verden.

For ABUS er den drivende kraft progression i forhold til den daglige sikkerhed og sikring. En familieejet og styret virksomhed med 95 års historie, hvis succes er defineret af grundlæggeren, August Bremicker og hans sønners visioner. Traditionen, passionen og arven skinner igennem i alt hvad de gør, og det er grundstenene i deres udvikling. 

Ved at teame op med Richie Schley og Cedric Garcia, får ABUS en enorm mængde viden fra de to ryttere, som har dybe rødder i mountainbiking, og som har været med til at forme sporten, til hvad den er i dag. Richie var en af pionerene inden for MTB-freeriding, og han var en integreret del af Frorider, den første gruppe af freeriders som for alvor udfordrede normerne inden for cykling tilbage i 1990erne. Hans ikoniske Schleybletop, hans ”signature move”, er et trick, som ryttere stadig i dag prøver at kopiere. Cedric er kendt for at prøve grænser og at skubbe til sportens begrænsninger. Som Rampagne vinder og downhill verdensmester kommer Cedric med årevis af konkurrence-erfaring i rygsækken. Begge ryttere har årelang erfaring at trække på, og de ved derfor præcis, hvad de ønsker og forventer af det udstyr, de vælger.   

”Vi er virkelig glade for at arbejde sammen med Richie Schley og Cedric Garcia, og for at få mulighed for at få deres inputs i forbindelse med fremtidig produktudvikling. Det er dejligt, at de nu bliver en del af ABUS familien, og at de vil repræsentere vores virksomhed. Vi er spændte på at se, hvad fremtiden bringer”, siger Philipp Richter, International Marketing Manager hos ABUS. 

”Jeg kan godt lide at arbejde med firmaer, som er drevet af et ønske om at skabe nye produkter, og som stræber efter at bidrage med nye inputs til branchen. Jeg kan sætte mit aftryk på produkterne og gøre en forskel i tilblivelsen af nye, lækre løsninger. Det var hurtigt ret tydeligt, at vi var et godt match. De er meget passionerede omkring deres produkter, og jeg glæder mig til at være med til at skabe innovative produkter i fremtiden” – siger Richie Schley.

”Jeg har kendt ABUS siden jeg startede mit downhill hold, CG Racing Brigade, for mange år siden. Jeg var meget begejstret for deres låse dengang, og cykelsikkerhed var, og er, stadig meget vigtigt for mig. I dag er jeg tilbage hos brandet og står over for et spændende projekt. ABUS har allerede bevist inden for landevejscykling at ved at arbejde sammen med top-atleter, kan de skabe verdensklasse-hjelme. Det er dejligt, at jeg har mulighed for at dele min viden og ekspertise med dem, og det betyder meget for mig at få lov til at arbejde med denne store familie fra nu af”, udtaler Cedric Garcia.

 

ABUS Nordic A/S Egeskovvej 15A
DK-8700 Horsens
Tlf. +45 70 20 01 30
Fax +45 70 20 01 44
E-mail: mobil@abus-nordic.com
Web: www.abus.dk
Kolofon
Privatlivspolitik