ABUS
Til forsiden
StartSikring i fartMekanisk sikringElektronisk sikring
Nyheder
MoDrop - MADE TO DISCOVER
QUIN - kør aldrig alene
Vikingkampagne


Sikkerhed er
afhængig af
kvalitet!

Ny sikkerhedsoptimeret sportshjelm til offroad-entusiaster
Ida Marie Gaarden Harbas | 05.07.2018
MonTrailer, den nye offroad-hjelm fra ABUS, øger sikkerheden i offroad-terræn og placerer sig i førerfeltet blandt mountainbike-hjelme på det danske marked. Hjelmen er konstrueret med et utal af teknologier for øje, men går samtidig ikke på kompromis med en brugervenlig komfort.

 

Når du suser ned ad stejle bakker, langs krævende stier og over hullede underlag, er sikkerheden det allervigtigste. ABUS har netop lanceret en ny offroad-cykelhjelm til professionelle cykelentusiaster, der kører i krævende terræn. Hjelmens navn er MonTrailer, og sportshjelmen har smarte detaljer som Mips-beskyttelsessystem, magnethagespænde og en smart kamera- og lygteholder, der gør hjelmen til det oplagte valg for den spændingslystne mountainbikerytter.

− Det er ikke uvæsentligt, hvilken hjelm du vælger til brug for offroad-cykling. Hjelmen spiller en afgørende rolle i at beskytte mod hovedskader i forbindelse med styrt og øger således rytterens følelse af tryghed på en udfordrende rute. Når det kommer til cykelhjelme, skal du ikke gå på kompromis med kvaliteten, da sikkerheden afhænger heraf, siger Anders Holgaard, som er sikkerhedsekspert hos ABUS.
 

Sikkerhed på actionpakkede ture

MonTrailer fås i tre varianter med forskellige funktioner og farver. De tre modeller hedder MonTrailer ACE MIPS, MonTrailer MIPS og MonTrailer. Rytterne kan få lige netop den sportshjelm, der passer til deres behov og pengepung. Men fælles for alle hjelmene er, at de lever op til de samme krav om sikkerhed.

− Den nye MonTrailer-hjelm er produceret efter de højeste sikkerhedsstandarder, så den tilgodeser den eventyrlystne offroad-entusiast, der ønsker at udfordre sig selv gennem spændende ruter. En særlig In-Mold-teknologi giver en sikker og robust hjelm, der samtidig også beskytter den nederste del af baghovedet, forklarer Anders Holgaard.
 

MonTrailer udmærker sig ved:

  • Stødabsorberende hjelmmateriale
  • Mips-beskyttelsessystem (på MonTrailer ACE MIPS og MonTrailer MIPS), som mindsker risikoen for hjerneskader ved styrt
  • In-Mold-teknologi, der tilfører hjelmen ekstra styrke og holdbarhed
  • God ventilation med 5 luftindtag og 7 udtag, som er forbundet med dybe luftstrømskanaler
  • Kantbeskyttelse, som giver hjelmen ekstra beskyttelse mod ydre påvirkninger
  • ActiCage, der optimerer hjelmens stabilitet og ventilation
  • GoggFit til opbevaring af cykelbriller
ABUS Nordic A/S Egeskovvej 15A
DK-8700 Horsens
Tlf. +45 70 20 01 30
Fax +45 70 20 01 44
E-mail: mobil@abus-nordic.com
Web: www.abus.dk
Kolofon
Privatlivspolitik