ABUS
Til forsiden
StartSikring i fartMekanisk sikringElektronisk sikring
Nyheder
Cliffhanger - FREEDOM TO RIDE
MoDrop - MADE TO DISCOVER
QUIN - kør aldrig alene
Vikingkampagne


Sikkerhed er
afhængig af
kvalitet!

ABUS bliver hjelm-sponsor for Pro Cycling Team BORA-Argon 18
| 17.12.2014
ABUS, der er specialist inden for sikkerhed i trafikken, bliver fra næste sæson officiel teknisk partner og sponsor for UCI Professional Continental Team BORA-Argon 18.

Pressemeddelelse

 

ABUS bliver hjelm-sponsor for Pro Cycling Team BORA-Argon 18

Wetter/Ruhr, Tyskland, den 1. december 2014.

ABUS, der er specialist inden for sikkerhed i trafikken, bliver fra næste sæson officiel teknisk partner og sponsor for UCI Professional Continental Team BORA-Argon 18. Som en del af partnerskabet skal ABUS levere den officielle team-hjelm - en specialudgave af deres top road racing-hjelm, Tec-Tical Pro v.2.

Ifølge Christian Bremicker, koncernchef i ABUS, er drivkraften bag sponsoratet og grundlaget for samarbejdet, at der er tale om et tysk hold med internationalt fokus og en filosofi, der passer til ABUS.

"Realiseringen af et stærkt engagement i et professionelt tysk cykelhold er det næste logiske skridt i vores strategi for sponsorater. Det giver os en fantastisk mulighed for at præsentere vores produkter til et bredt publikum på det højeste niveau af konkurrencecykling. Samtidig giver det os mulighed for at inkorporere feedback fra professionelle cykelryttere i den videre udvikling og optimering af vores hjelme. Vi ser frem til det nye samarbejde i en verden af professionel cykelsport og ønsker hele holdet en god sæson med masser af succes," siger Christian Bremicker.
 

Høj placering i Tour de France
BORA-Argon 18 holdet, der pt. er kendt under navnet NetApp-Endura, er et UCI Professional Continental Team med stærke, internationale profiler. I øjeblikket er holdet det mest succesfulde og højest-rangerende tyske cykelhold. Det hidtidige højdepunkt var deltagelsen i dette års Tour de France, hvor holdet sluttede på en syvende plads i den samlede stilling og tog tredjepladsen i den individuelle tidskørsel på 20. etape.

ABUS vil også yde holdet yderligere støtte i form af mekaniske og elektroniske sikkerhedssystemer til det udstyr, der anvendes i team-køretøjer og i holdets hovedkvarter. Partnerskabet er i første omgang planlagt til at løbe i to år.
 

Siden grundlæggelsen i 1924 har ABUS produceret og markedsført en bred vifte af produkter med innovative løsninger  inden for sikring af bygninger og ejendele samt sikkerhed i trafikken. Udover kvalitetslåse til cykler, motorcykler og både, samt cykeltasker, tilbyder ABUS‘ division for mobil sikkerhed også cykelhjelme og specifikt high-end racing-hjelme til professionelle cykelryttere. ABUS koncernen, der har hovedkvarter i Wetter/Ruhr, Tyskland, opererer globalt og er markedsledende i en række lande.
 

 

     

 

 

Vi gør opmærksom på at dette link ikke må deles med tredje part uden forudgående aftale med ABUS-Gruppen DK A/S.

ABUS Nordic A/S Egeskovvej 15A
DK-8700 Horsens
Tlf. +45 70 20 01 30
Fax +45 70 20 01 44
E-mail: mobil@abus-nordic.com
Web: www.abus.dk
Kolofon
Privatlivspolitik