ABUS
Til forsiden
StartSikring i fartMekanisk sikringElektronisk sikring
Teknisk support
Plug & Play
Certificeringer
Ofte stillede spørgsmål
Det siger loven om overvågning
Demo video
Link Station
Link wAppLoxx
Smart styring med Z-Wave


Sikkerhed er
afhængig af
kvalitet!

Alarmsystemer

   

En tyverialarm eller et alarmsystem (for der er flere muligheder end sikring mod tyveri), er en god og effektiv investering, hvis du ønsker at sikre dit hjem eller din virksomhed. Hos ABUS finder du nogle af de bedste og mest omfattende løsninger på markedet. Hvad enten du ønsker dit system godkendt eller ej, trådført, trådløst eller hybridt, med PSTN, GSM eller TCPIP alarm overførsel, så har vi hos ABUS mange løsninger, råd og vejledninger.


Private og mindre erhverv

Til private og mindre erhverv, har ABUS alarmsystemer i tre kategorier. Den første er vores trådløse IP, WEB og app baserede SecvestIP med mulighed for billedtransmission, som giver meget fleksible styringsmuligheder og live billeder på iPhone og iPad.

Den anden kategori i vores trådløse alarmer er de mere prisstærke alternativer Privest og Secvest 2WAY. Secvest 2WAY er kendetegnet ved sit flotte design og meget store funktionalitet, hvor stort set alle ønsker til sikring kan opfyldes. Endvidere giver Secvest 2WAY unikke muligheder for at kombinere med ABUS Mekatronik, hvor mekanisk aflåsning af døre og vinduer kombineres med trådløs alarm detektering.

Den sidste kategori af alarmsystemer er Terxon, der som udgangs punkt er trådført med kabel installation, men som også er en hybrid central med mulighed for trådløs installation. Denne type er meget fleksibel og driftsikker, og er at fortrække i miljøer hvor det kan være et problem at opnå driftssikkerhed med en trådløs løsning.

For alle centraler kan der vælges mellem alarmoverførsel til private telefoner og/eller opkobling til godkendt og døgnbemandet kontrolcentral via PSTN, GSM eller IP. ABUS tilbyder effektive tyverialarmer, som er F&P godkendt i klasse 2, hvilket betyder, at din alarm kan projekteres og installeres af en af vores mange certificerede installatører efter gældende foreskrifter.

 

Større erhverv

Til større erhverv har ABUS alarmsystemer med omfattende og meget pålidelige sikringsfunktioner. Vi kan tilbyde dig et alarmsystem, som både inkluderer indbrudssikring, overfaldsalarm, teknisk alarm i tilfælde af vandskade, strømafbrydelse, brand m.m. Endvidere er der også mulighed integration med video og adgangskontrol.

Generelt for erhverv, og selvfølgelig alle anlæg hos ABUS, tilbyder vi altid en individuel løsning. Det betyder, at dine personlige ønsker og behov bliver afspejlet i den løsning, vi sammen kommer frem til. Uanset hvilken alarm du vælger, er udgangspunktet en personlig, stabil og pålidelig løsning med optimal sikkerhed.

 

 

ABUS Nordic A/S Egeskovvej 15A
DK-8700 Horsens
Tlf. +45 70 60 60 00
Fax +45 70 60 60 01
E-mail: elektronisk@abus-nordic.com
Web: www.abus.dk
Kolofon
Privatlivspolitik