Gør karriere hos ABUS
Til forsiden
StartSikring i fartMekanisk sikringElektronisk sikring
Karriere
Konkurrencebetingelser
Competition Conditions - EN


Bliv en del af ABUS-teamet

 

Er du teamplayer, og brænder du for at gøre en forskel – for teamet, for vores forhandlere og for at gøre Danmark til et endnu mere sikkert sted at være? Så vil vi opfordre dig til at stille skarpt her.

Som tysk familieejet virksomhed har vi nogle stærke værdier, der bygger på respekt for den enkelte og for vores omverden, som vi er dybt afhængige af et stærkt samarbejde med.

Vores mission er at skabe:

 Den gode følelse af sikkerhed
 


 

Denne mission har været bærende for vores aktiviteter siden virksomhedens grundlæggelse i 1924, ligesom vi i alle årene siden da har udviklet og markedsført sikkerhedsprodukter af højeste kvalitet.

For at leve op til vores brands løfte om sikkerhed og kvalitet, søger vi kompetente og stærke profiler, der ønsker at udvikle sig inden for deres felt og sætte nye standarder sammen med os.

 

Ledige stillinger

Her på siden kan du holde øje med vores ledige stillinger. Hvis du finder et spændende stillingsopslag, som matcher dine kompetencer, så tøv endelig ikke med at ansøge. Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Hvis du ikke kan se en ledig stilling, der matcher dine kompetencer og ambitioner lige nu, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning til job@abus-nordic.com.

 

 

 

 

ABUS Nordic A/S Egeskovvej 15A
DK-8700 Horsens

E-mail: mail@abus-nordic.com
Web: www.abus.dk
Kolofon
Privatlivspolitik