abus, mekanisk sikring, sikkerhed, sikkerhed
Til forsiden
StartSikring i fartMekanisk sikringElektronisk sikring
Gode råd
Indbrudsguide
Ofte stillede spørgsmål
Tryg skolestart
AirSecure CO2 detektor
SMART KeyGarage
SecLight lommelygter
F&P registrede produkter
Vedligeholdelse af låse
Indstilling af kode
Hængelås serie 83
Godt at vide om nøgler
Lindrucker
Videoer
Låsesystemer
Indbrudssikring af hjemmet


Sikkerhed er
afhængig af
kvalitet!

Gode råd


Husets låse er vigtige, når vi taler om sikkerhed i hjemmet. Derfor er det vigtig at vælge både solide og sikre låse. Vælg låse fra ABUS med den rigtige låsesikkerhed og godkendte sikringsklasse for at sikre dit hus bedst muligt og gennemgå samtidig alle låse, døre og vinduer i dit hjem.

Er dine vinduer sikre?

Man kan med fordel montere låseanordninger eller hasper på vinduet, der sikrer mod, at tyven kommer ind denne vej.

Kan døre og vinduer i din kælder aflåses forsvarligt?

Kældre er ofte et nemt sted for tyven at bryde ind, sørg derfor for at tjekke om dine døre og vinduer kan aflåses forsvarligt. Samtidig kan det være en god ide at montere jernstænger eller gitre i vinduerne for at modvirke, at tyven blot smadrer vinduet og kommer ind den vej trods den ellers sikre aflåsning.

Låses dine døre fra begge sider?

En dør som kan aflåses fra begge sider, gør nemlig, at tyven ikke kan åbne døren uden brug af nøgle. På den måde mindskes tyvens flugtmuligheder og vanskeliggøre, at han medtager større genstande fra hjemmet som tv og computer. Med samme baggrund er det en god ide at montere en låsecylinder på terrassedøren.

Er dine låsesystemer gamle eller slidte?

Gamle og slidte låse-systemer og cylindere, der ikke længere lever op til tidens sikkerhedskrav, er mere sårbare for at blive brudt op eller dirket. Dansk Låsesmede Forening anbefaler, at låsecylindere der er over 10 år gamle udskiftes. Er du i tvivl, om dine låse er gamle eller slidte, så kontakt en låsesmed som kan rådgive dig.

Er du lige flyttet ind?

Det er en god ide at skifte låsecylindere i boliger, hvor man lige er flyttet ind. Dette fjerner risikoen for, at der er nøgler i omløb, man ikke selv er i besiddelse af. Når du skifter dine låsecylindere, er det vigtigt at vælge et produkt, der er patenteret. Dette sikrer, at nøglen ikke kan piratkopieres i patentets løbetid. Al kopiering skal foretages via det sikkerhedskort som udleveres ved køb af cylinderen.

Opfylder dine låsecylindere dit behov for sikkerhed?

Især virksomheder kan have et behov for at have forskellig sikkerhed. I nogle områder som yderdøre og lokaler med særligt følsomt materiale er det f.eks. nødvendigt med låsecylindere, der har et meget højt sikkerhedsniveau, som kan være kendetegnet ved bore- og dirksikrede cylindre. Vælg en låsecylinder der er registreret ved Forsikring og Pension (F&P)*. Samme virksomhed kan samtidig have fællesområder og lignende, hvor det vil være tilstrækkeligt med et system, der opfylder kravene til et lavere sikkerhedsniveau.

* F&P er den Danske standard for test og godkendelse af bl.a. mekaniske sikringsprodukter. Alle cylindere og en del af hængelåsene fra ABUS er registreret ved F&P. Læs mere om F&P registrerede produkter fra ABUS her

ABUS Nordic A/S Egeskovvej 15A
DK-8700 Horsens
Tlf. +45 70 22 26 05
Fax +45 70 22 26 07
E-mail: mekanisk@abus-nordic.com
Web: www.abus.dk
Kolofon
Privatlivspolitik