Til forsiden
StartSikring i fartMekanisk sikringElektronisk sikring
Vejledninger
Korrekt brug af cykelhjelmen
Cykelguide
#sikkercykelby
Vedligeholdelse
Nøglebestilling
Varefaktagodkendte låse
Kompensationskampagne
YourPlus™
Lovgivning
Videoer


Sikkerhed er
afhængig af
kvalitet!

Kompensationskampagne

 

Hos ABUS er vi så sikre på, at vores låse holder tyvene væk, at vi på nogle modeller tilbyder ulempekompensation i 2 år efter købsdatoen. Kort fortalt betyder det, at vi giver forskellige kompensationsbeløb alt afhængig af, hvilken ABUS-lås du køber og såfremt forudsætningerne er opfyldt.

Formålet er, at man skal tænke anderledes i sin låsning. Det er ikke kun nok at anvende en almindelig lås, så længe en tyv blot kan tage køretøjet med sig. Alle låse kan nemlig brydes op med det rigtige værktøj. Derfor er det vigtigt, at køretøjet låses fast til et stationært objekt, så det ikke kan flyttes fra stedet.

Se i vores kompensationsfolder til cykler eller vores kompensationsfolder til scootere, knallerter og motorcykler hvilke krav, der skal være opfyldt for at være med i kompensationskampagnen.

Er kravene opfyldt, kan du registrere dit tyveri på www.abus.dk/kompensation for cykler eller på www.abus.dk/kompensation-mc for scootere, knallerter eller motorcykler og få kompensation ved et nyt køb hos din forhandler.

ABUS-Gruppen Nordic A/S Egeskovvej 15A
DK-8700 Horsens
Tlf. +45 70 20 01 30
Fax +45 70 20 01 44
E-mail: mobil@abus-nordic.com
Web: www.abus.dk